AVG - thesocialchef.nl

Ga naar de inhoud

Verklaring vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
The Social Chef is er alles aan gelegen uw privacy te beschermen. In dit privacy statement maken wij duidelijk wanneer en welke gegevens we van u vragen. Dit doen wij in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij dringen er bij u op aan deze verklaring goed door te lezen. Indien u hieromtrent vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met The Social Chef. Contactgegevens zijn opgenomen in de footer van elke pagina die u bezoekt, evenals op de pagina "Contact".

AVG definities
U kunt definities, als voorkomen in de AVG, terugvinden via deze link.


Wanneer verzamelen wij persoonsgegevens?
The Social Chef verzamelt persoonsgegevens van bezoekers van onze website wanneer deze, via de contactmogelijkheden binnen diverse te bezoeken pagina's van onze site (verzenden berichten; aanmelden nieuwsbrief), contact opnemen met The Social Chef. Als u dit doet via deze pagina's, dan vragen wij u om uw naam en e-mailadres. Dit doen wij om u natuurlijk netjes van antwoorden en gewenste informatie te voorzien.

Wanneer u ons telefonisch benadert, vragen wij om uw naam en telefoonnummer. Indien u desgewenst anoniem wenst te blijven zullen wij dat uiteraard respecteren, maar dan kunnen wij u vanzelfsprekend niet op een later moment terugbellen om uw vragen te beantwoorden en u van informatie te voorzien.

Wanneer u ons per e-mail benadert, registreren wij uw naam en e-mailadres.

Waarvoor registreren wij persoonsgegevens?
Om praktische redenen zullen persoonsgegevens door ons worden geregistreerd. Voorbeelden hiervan zijn:
• Voor het verzenden van nieuwsbrieven en ad hoc informatie via e-mail.
• Het geven van antwoorden op uw vragen en het u kunnen voorzien van informatie;
• Voor het reserveren van plaatsen tijdens georganiseerde diners;


Bewaartermijnen
Uw persoonsgegevens worden door ons bewaard voor de duur dat wij u ten dienste kunnen/moeten zijn. U kunt altijd bij
The Social Chef informeren of en welke gegevens van u zijn geregistreerd en met welk doel. U kunt, via de diverse contactmogelijkheden, immer verzoeken uw persoonsgegevens door ons te laten verwijderen.

Doorgeven van persoonsgegevens aan derden
Uw persoonsgevens zullen nimmer zonder uw nadrukkelijke toestemming worden doorgegeven of verkocht aan derden, tenzij The Social Chef daartoe wettelijk is verplicht.
The Social Chef is niet verantwoordelijk hoe derde partijen omgaan met uw persoonsgegevens en zijn zelf gehouden aan het gestelde in de AVG.


The Social Chef en links naar andere websites
Binnen diverse pagina's en in de footer van deze pagina's kunt u links vinden naar andere websites. Zo zijn er ook links opgenomen naar sociale media, zoals Facebook, Instagram en Linkedin. Ons privacy statement geldt nimmer voor deze websites. Wij vragen u na te gaan hoe andere sites omgaan met uw persoonsgegevens, alvorens te klikken op de desbetreffende links op de website van
The Social Chef.

Wijzigingen in dit privacy statement
Toekomstige wijzigingen/verbeteringen die wij aanbrengen binnen de website van
The Social Chef kunnen aanleiding zijn dit privacy statement aan te passen. Wij vragen u ons privacy statement regelmatig door te lezen.


Socials
Volg ons op
Adres
Graspieper 26
4872 WV Etten-Leur
Email: info@thesocialchef.nl
Telefoon: 06 391 501 90
Afhaaladres Diner
In nader overleg
     

KVK: 71577742
BTW: NL209808627B01
Terug naar de inhoud